Algemene leveringsvoorwaarden

Omdat wij zo transparant mogelijk willen zijn hebben we de leveringsvoorwaarden opgesteld met zo weinig mogelijk juridische termen. Lees ze door als u niet zeker bent van uw rechten bij een aankoop.

Algemene Leveringsvoorwaarden

JackBridge en BiC (Berry's Internet Club) zijn handelsnamen van Kuijf en Kuijf Software. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op aankopen die u via de website JackBridge.nl en vanuit de BiC software doet. Ze gelden ook voor bestellingen via e-mail en voor bestellingen via de gelieerde websites tabletbic.nl en tabletbridge.nl.

Op al onze leveringen is het Nederlandse recht van toepassing. Bij problemen kunt u altijd per e-mail contact met ons opnemen. Samen met u zoeken we dan naar een geschikte oplossing.

Herroepingsrecht

In Nederland geldt een wettelijk vastgelegde zichttermijn van 14 werkdagen. Binnen deze termijn kunt u de bestelling zonder opgave van redenen annuleren en indien reeds verzonden retourneren. Dit kunt u schriftelijk doen middels een e-mail naar onderstaande e-mailadressen of in geval van boeken of CD's, door de producten binnen de gestelde termijn in nieuwstaat retour te zenden. U krijgt het aankoopbedrag van de geretourneerde goederen binnen 10 werkdagen retour. De kosten voor het retour zenden zijn voor uw rekening.

Het herroepingsrecht vervalt in de volgende gevallen:

  1. Lidmaatschappen en App365-licenties.
  2. Zelfstandig werkende software.

Zodra u deze aankoop gebruikt beschouwt de wetgever uw aankoop als onherroepelijk.

Licentievoorwaarden

Het gebruiksrecht van alle onze producten is persoonlijk. Het is expliciet niet toegestaan lidmaatschappen, App365-licenties en zelfstandig werkende software met derden te delen.

Lidmaatschappen en App365-licenties lopen voor de duur van de overeengekomen periode en worden nooit automatisch verlengd. Bij lidmaatschappen wordt u van het aflopen van de periode op de hoogte gesteld. Zelfstandig werkende software wordt geleverd met een beperkt aantal activatierechten. Neem goede notie van de licentievoorwaarden zoals vermeld bij de productomschrijving.

Betaling

Voor de snelle afhandeling van de betaling maken wij indien mogelijk gebruik van iDeal via Multisafepay. Op uw bankafschrift wordt uw aankoop betaald aan MutiSafepay met omschrijving BiC Shop bestelling Bridge. Bij bestellingen per e-mail volgt uitlevering na ontvangst van de volledige betaling van de factuur.

Klachten

Bij vragen of klachten over uw aankoop of betaling kunt u per e-mail contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om tijdens kantooruren binnen 24 uur op uw verzoek te reageren. Heeft u na 3 werkdagen nog geen antwoord van ons ontvangen dan kunt u zich wenden tot Kuijf en Kuijf Software.

Privacy

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor het afhandelen van uw bestelling. Alle persoonlijke gegevens worden met inachtneming van de bepalingen van de Europese privacywet de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en zijn voorganger de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) door ons opgeslagen en verwerkt. Wij geven uw persoonlijke gegevens niet door aan derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

Contact

Hieronder de contact mogelijkheden uitgesplitst naar product.

BiC (Berry's Internet Club)
email: helpdesk@bicbridge.nl
BiC-shop, tabletbridge.nl en tabletbic.nl
email: info@bicbridge.nl
JackBridge
email: info@jackbridge.nl
Postadres: Postbus 548, 2400 AM, Alphen a/d Rijn
Bedrijfsgegevens
Kuijf & Kuijf Software
Adres: Polderpeil 19, 2408 RD, Alphen a/d Rijn (geen bezoekadres)
Postadres: Postbus 548, 2400 AM, Alphen a/d Rijn
email: info@jackbridge.nl
telefoon: 0172-499727 (zeer beperkt bereikbaar)
KvK-nummer: 64108996
BTW-nummer: NL 855525721 B 01